Zuhal Topal Acun'u bombaladı! - Sayfa 5

- Dual medya, yurtdışına ihraç edilmekle başka ülkelerde de yayınlanan "Momsters/Mutfakta bir gelin" formatının hak sahibi, Global Telif Yapım A.Ş. ile akdetmiş olduğu Format Lisans sözleşmesine istinaden, format bedelini de ödemek suratiyle "Zuhal Topal'la sofrada" programının prodüksiyonunu gerçekleştirmektedir.

513
Zuhal Topal Acun'u bombaladı! - Sayfa 6

- Gelinler ve kayınvalidelerin yarıştığı "Zuhal Topal'la Sofrada" programı, sunduğu tüm programları başarıya taşıyan Sayın Zuhal Topal'ın özgün sunumuyla yayınlanmakta olup, üzülerek belirtmek isteriz ki, 37. bölümü yayınlanmış olan programın yakalamış olduğu başarının ardından dile getirilen bu iddialar tümüyle gerçeklikten uzak ve hukuki dayanaktan yoksundur.

613
Zuhal Topal Acun'u bombaladı! - Sayfa 7

Programların ismi, sunucuları, yarışmacıları, dekorları başta olmak üzere formatını oluşturan her hangi bir temel unsurunda, intihal yahut benzerlik söz konusu değildir.

713
Zuhal Topal Acun'u bombaladı! - Sayfa 8

Bu sebeplerle, tüm yöneltilmiş iddialar ve emek ve fikir hırsızlığı ifadesiyle yöneltilmiş haksız ithamlar karşısında, iddia sahiplerine karşı gerekli tüm hukuki yollara başvurulmaktan imtina edilmeyeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

813