Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 6

ELMAS YÜZ ŞEKLİ

Bu yüz tipi orta kısımda daha geniştir ve alın ve çeneye doğru sivridir. Bu yüz şekline sahip kişilerin kontrol sahibi olmaktan hoşlandıkları söylenir. Mükemmelliği isteyip onu hedefleyen bu kişiler, ayrıntılara önem verir ve kaliteli işler üretirler.

610
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 7

DİKDÖRTGEN YÜZ ŞEKLİ

Bu yüz şekli geniş bir saç çizgisi ve çene çizgisiyle karakterize edilir. Daha geniş bir yüz tipine sahip kişiler çok fazla doğal enerjiye ve yüksek dayanıklılığa sahiptir. Ayrıca büyük projeler üstlenme eğilimindedirler ve güçlü bir zekaya ve analitik bir zihne sahiptirler. Yüksek stresli ortamlarda bile sakin ve odaklanmış kalabilme yeteneğine sahip olduklarından, doğuştan lider olabilirler.

İyi düşünürler ve planlayıcılardır, mantıklarına bağlı kalmaya ve duygularından bahsetmemeye eğilimlidirler.

710
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 8

BEBEK YÜZLÜ KİŞİLER

"Bebek yüz" özellikleri yuvarlak yüzle karıştırılabilir, ancak burada büyük gözler ve küçük bir burun ve çene gibi belirli ayrıntılar yer alır. Bu özelliklere sahip kişiler daha saf, daha az baskın veya daha çekingen olarak algılanabilir. Ancak aslında dürüst, sıcakkanlı ve naziktirler.

810
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 9

CİLT ÇİZGİLERİ

Yüzdeki çizgiler de çok şey anlatabilir. Alnının ortasında güçlü ve belirgin bir çizgisi olan kişiler yüksek canlılığa sahiptir ve hırslı ve maceracı olma eğilimindedir. Gözlerin köşelerindeki " kaz ayağı" çizgileri neşeli bir işarettir. Ancak çok derinse gerginlik veya zor karar verme ile ilgili olabilir. Genel olarak, ayrıntılara dikkat anlamına gelir.

910