Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 2

GENİŞ YÜZ

Testosteron ve östrojen hem davranışta hem de yüzümüzün görünümünde söz sahibidir. Yüksek testosteron daha güçlü çene kemikleriyle, yüksek östrojen ise daha pürüzsüz alınlar, daha dolgun dudaklar ve daha yumuşak, daha yuvarlak hatlarla ilişkilendirilir.

Daha geniş elmacık kemikleri ayrıca ekstra testosteronla da bağlantılıdır. Bu, daha cesur olmanın ve sinirliliğin bir göstergesi olarak kabul edilir. Bu yüz özelliğine sahip kişiler daha özgüvenli olarak görülür ve kendileri de öyle hissederler.

210
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 3

YUVARLAK YÜZ

Yuvarlak şekilli bir yüz genellikle nazik, özverili ve şefkatli bir kişinin işaretidir. Bu özelliğe sahip kişiler gerçekten iyi birer dost olabilir. Ancak, kendilerinden çok fazla verebilir ve başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyarak kendi iyiliklerini ihmal edebilirler.

Bu yüz tipleri daha masum ve bu nedenle daha güvenilir olarak algılanır. Bir kişinin yüzünün yuvarlak şekli aynı zamanda uyku apnesiyle ilgili olası sorunların bir göstergesi olabilir. Aslında, bu özelliğe sahip kişiler daha fazla horlama eğiliminde olabilir.

310
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 4

OVAL YÜZ

Yüz uzun görünüyorsa ve elmacık kemikleri çeneden daha genişse, yüz şekli ovaldir. Bu yüz şekline sahip kişiler muhtemelen başkaları tarafından daha dışa dönük ve arkadaş canlısı olarak algılanır. Bu, oval yüzlü kişilerin doğal olarak sosyal kelebekler olduğu anlamına gelmez. Ancak daha dışa dönük olma eğilimindedirler ve her zaman doğru kelimeleri seçmede ustadırlar.

410
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 5

KALP ŞEKLİNDE YÜZ

Kalp şeklinde bir yüz, ters üçgen gibi geniş bir alın ve daha küçük bir çene ile karakterize edilir. İyi bir analiz gücüne sahiptir ve güçlü fikirli oldukları söylenir. Bu yüz şekline sahip kişiler inatçıdırlar. Çok fazla enerjileri, iç güçleri ve güçlü sezgileri vardır, hedeflerine ulaşmak için ne zaman harekete geçmeleri gerektiğini bilirler.

Ayrıca çok yaratıcı ve şefkatlidirler ancak duygusal olarak değişken ve kararsız da olabilirler. Bu yüz şekline sahip kişiler çok sıcakkanlı olabilir ve kendilerini dışarıya ifade etmeyi sevdikleri için diğer insanları kolayca özel hissettirebilirler.

510