Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip...

Yüz şekli, gerçek kişiliği ortaya koyuyor. Peki hangi kişiler yüksek zekaya sahip? İşte yüz şekilleri ve o şekillere sahip kişilerin karakterleri hakkında detaylı bilgiler…

Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 1

Güzellik ve zeka birbiriyle ilişkili değildir. Ancak bazı insanlar farkında olmadan "halo etkisi"nden etkilenebilirler. Bu durum iyi görünümlü insanlara daha akıllı veya daha dürüst olmak gibi olumlu özellikler kazandıran bir önyargıdır. Ancak, görünüşü bir bireyin kişiliğini anlamada size yol gösterici olabilir.

İşte yüz şekilleri ve o şekillere sahip kişilerin karakterleri hakkında detaylı bilgiler…

110
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 2

GENİŞ YÜZ

Testosteron ve östrojen hem davranışta hem de yüzümüzün görünümünde söz sahibidir. Yüksek testosteron daha güçlü çene kemikleriyle, yüksek östrojen ise daha pürüzsüz alınlar, daha dolgun dudaklar ve daha yumuşak, daha yuvarlak hatlarla ilişkilendirilir.

Daha geniş elmacık kemikleri ayrıca ekstra testosteronla da bağlantılıdır. Bu, daha cesur olmanın ve sinirliliğin bir göstergesi olarak kabul edilir. Bu yüz özelliğine sahip kişiler daha özgüvenli olarak görülür ve kendileri de öyle hissederler.

210
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 3

YUVARLAK YÜZ

Yuvarlak şekilli bir yüz genellikle nazik, özverili ve şefkatli bir kişinin işaretidir. Bu özelliğe sahip kişiler gerçekten iyi birer dost olabilir. Ancak, kendilerinden çok fazla verebilir ve başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyarak kendi iyiliklerini ihmal edebilirler.

Bu yüz tipleri daha masum ve bu nedenle daha güvenilir olarak algılanır. Bir kişinin yüzünün yuvarlak şekli aynı zamanda uyku apnesiyle ilgili olası sorunların bir göstergesi olabilir. Aslında, bu özelliğe sahip kişiler daha fazla horlama eğiliminde olabilir.

310
Yüz şekliniz gerçek kişiliğinizi ortaya koyuyor! O kişiler yüksek zekaya sahip... - Sayfa 4

OVAL YÜZ

Yüz uzun görünüyorsa ve elmacık kemikleri çeneden daha genişse, yüz şekli ovaldir. Bu yüz şekline sahip kişiler muhtemelen başkaları tarafından daha dışa dönük ve arkadaş canlısı olarak algılanır. Bu, oval yüzlü kişilerin doğal olarak sosyal kelebekler olduğu anlamına gelmez. Ancak daha dışa dönük olma eğilimindedirler ve her zaman doğru kelimeleri seçmede ustadırlar.

410