Yüreğimiz yandı! Şehit haberlerinin ardından siyasilerden art arda taziye mesajları - Sayfa 8

"HİÇBİR HAİN SALDIRI TÜRKİYE'NİN BİRLİĞİNİ SARSAMAYACAK"
İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Unutulmamalıdır ki, hiçbir hain saldırı Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır. Türkiye olarak hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadelemize azim ve cesaretle devam edeceğiz."

811
Yüreğimiz yandı! Şehit haberlerinin ardından siyasilerden art arda taziye mesajları - Sayfa 9

YENİDEN REFAH PARTİSİ LİDERİ FATİH ERBAKAN
Fatih Erbakan: "Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Aziz milletimizin başı sağ olsun.."

911
Yüreğimiz yandı! Şehit haberlerinin ardından siyasilerden art arda taziye mesajları - Sayfa 10

MEMLEKET PARTİSİ LİDERİ MUHARREM İNCE
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgemize sızmaya çalışan alçak teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan 6 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve acılı ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun"

1011
Yüreğimiz yandı! Şehit haberlerinin ardından siyasilerden art arda taziye mesajları - Sayfa 11

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU
Gelecek Partisi lideri Davutoğlu: Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifa dilerim. Şehitlerimizin mekânları cennet, ruhları şad olsun."

1111