Yönetimleri AK Parti’den CHP’ye geçen üç şehirde yapılan anketten çarpıcı sonuçlar!

BUPAR Araştırma Şirketi, 2019 yılı mart ayındaki yerel seçimlerde AK Parti’nin kaybettiği ve CHP’nin kazandığı İstanbul, Ankara ile İzmit belediyelerinde bir anket gerçekleştirdi. Yapılan araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı. İşte üç şehirdeki partilerin güncel oy oranı ve vatandaşın desteklediği cumhurbaşkanı adayına dair tüm detaylar…

Yönetimleri AK Parti’den CHP’ye geçen üç şehirde yapılan anketten çarpıcı sonuçlar! - Sayfa 1

BUPAR Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette, katılımcılara ilk olarak “Belediyenizin AKP yönetiminden CHP yönetimine geçmesinden memnun musunuz” diye soruldu.

Katılımcıların yüzde 67.1’i “Evet” yanıtını verirken, yalnızca yüzde 27.6’sı “Hayır” yanıtını verdi. Yüzde 5.3 ise fikir belirtmedi.

127
Yönetimleri AK Parti’den CHP’ye geçen üç şehirde yapılan anketten çarpıcı sonuçlar! - Sayfa 2

“Belediye yönetimi AKP’den CHP’ye geçince hizmetler nasıl oldu” sorusuna, yüzde 68.7 “Hizmetler arttı”, yüzde 21.1 “Değişen bir şey olmadı”, yüzde 9.3 “Hizmetler azaldı” yanıtını verirken, katılımcıların yüzde 0.8 fikir belirtmedi.

227
Yönetimleri AK Parti’den CHP’ye geçen üç şehirde yapılan anketten çarpıcı sonuçlar! - Sayfa 3

YOLSUZLUĞA İNANIYORLAR

“CHP’den seçilen başkanınız, AKP’li eski belediye başkanının kendilerine yakın olan vakıf ve derneklere haksız kaynak aktardığını söylüyor. Siz bu söylemlere inanıyor musunuz” sorusuna gelen yanıtlar ise şu şekilde oldu:

327
Yönetimleri AK Parti’den CHP’ye geçen üç şehirde yapılan anketten çarpıcı sonuçlar! - Sayfa 4

Yüzde 69.1 “Evet”

Yüzde 19.1 “Hayır”

Yüzde 11.8 “Fikrim yok”

427