Medya
05 Eyl 2010 09:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:36

YOKSA BENİM GÖRDÜĞÜM BAŞKA TOLGA ÇEVİK Mİ? STAR'IN FRAGMANI DOĞRU SÖYLEMİYOR!

‘Komedi Dükkanı'nın fragmanı dönüyor. Tolga Çevik “Askerden yeni döndüm” diyor. Ancak ...

2023 ÖNEMLi BiR YIL

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ bu yıl da ilk sırada yer alacak. İzlerken tanıtımı şöyle bir çağrışım yaptı bende; 2023 önemli bir yıl. ABD’nin ülkeyi bölme planı ve büyük İsrail projesi. Yetmiyor Avrupa’nın bölme parçalama projesi var: Özerk İstanbul! Cumhuriyetin 100’üncü yılında bir de bizim projemiz var; dünyanın bütün Türkleri birleşin!...

Aman telefonlar dinleniyor mu? Senaristlerin dikkat etmesi lazım. Hatta toplantı odasına dinleme aygıtları yerleştirilmiş olabilir, kontrol etsinler. Bir de şu var; bu tarihte kim iktidarda olacak? Ergenekon nasıl sonuçlanacak?

ASKEDEN DÖNDÜN VE BİZ SENİ BANKA REKLAMINDA GÖRDÜK!
Star’da ‘Komedi Dükkanı’nın fragmanı dönüyor. Tolga Çevik “Askerden yeni döndüm” diyor. Doğru, askerden döndü. Ancak ayağının tozuyla reklamlara çıkmaya başladı.

‘Komedi Dükkanı’ formatlı banka reklamına. Fragman doğru söylemiyor. Çevik askerden döneli çok oldu. Yoksa benim gördüğüm başka bir Tolga Çevik mi?

Biliyorum “Kafan basmıyor mu, bu espri” diyecekler. Kafam basıyor da reklamda arz-ı endam edip “Yeni geldim” numarasını yemedim sadece!

ŞAMPİYONLUK İÇİN DİZİYE TRANSFER
Bu yılın dizilerin modası ‘ara transferler’. Son olarak ‘Türk Malı’na Melek Baykal, ‘Berrin’ karakteri ile dahil olacak.
İkinci karakter ise Abiye Kuzu’nun Avrupa’da yaşayan Özcan Dayı’sı, yani Özkan Uğur. Bu iyi oldu. Çünkü Erman ile Abiye’nin diyalogları dışında olay pek öyle ahım şahım değildi dizi. En azından bu iki karakter espri dozunu artırır.

Sina KOLOĞLU / MİLLİYET