Yılın en çok konuşulan magazin olayları - Sayfa 8

3- ICE BUCKET CHALLENGE ALS hastalığına farkındalık için yapılan Ice Bucket Challenge (Buzlu Kova), dünya çapında bir kampanyaya dönüştü. Birçok ünlü başından aşağı buzlu su dökerek kampanyaya destek verdi.

810
Yılın en çok konuşulan magazin olayları - Sayfa 9

2- SOLANGE VE JAY Z'NİN ASANSÖR KAVGASI ABD’li ünlü pop şarkıcısı Beyonce’nin kardeşi Solange Knowles, Beyonce’nin eşi ünlü hip-hop şarkıcısı Jay Z’ye asansörde saldırdı. Olay mayıs ayında gerçekleşti ve sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan oldu. Otelin asansöründeki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler magazin haber sitesi TMZ tarafından yayınlandı.

910
Yılın en çok konuşulan magazin olayları - Sayfa 10

1- iCLOUD SKANDALI 31 Ağustos'ta Apple’ın depolama servisi iCloud, bir siber korsan tarafından hack’lendi. Korsanın hack’lediği hesaplar arasında birçok Hollywood ünlüsü de vardı. Korsan, ele geçirdiği ünlülere ait iCloud hesaplarındaki müstechen fotoğrafları da internette yayınladı. Fotoğrafları internete düşen ünlüler arasında Jennifer Lawrance, Victoria Justice, Emily Browning, Kate Bosworth, Jenny McCarthy, Kate Upton gibi isimler yer alıyordu. Hesabı çalınan ünlülerin bir bölümü fotoğrafların sahte olduğunu açıklarken, birçoğu da özel fotoğraflarını çalan ve yayan kişiye öfke kustu.

1010