Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 7

Hakan Bol ile Sinan Güngor'ün yönetmenliğini üstlendiği animasyon film Aslan Hürkuş Kayıp Elmas en çok izlenen 5. film oldu.

Filmi izlemek üzere bir milyon 164 bin kişi sinema salonlarına gitti.

711
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 8

Listenin 4. sırasında bir milyon 182 bin 305 kişiyle Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi yer aldı.

Macera ve aksiyon tutkunlarının ilgiyle izlediği yapımda Hollywood'un ünlü oyuncuları Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale ve Russell Crowe rol aldı.

811
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 9

Macera ve aksiyon sevenleri sinema salonlarına çeken Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında filmi listeye 3. sıradan girdi.

Yönetmenliğini Sam Raimi'nin üstlendiği filmi, bir milyon 549 bin 492 kişi izledi.

Filmde başarılı oyuncular Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Benedict Wong ve Chiwetel Ejiofor başrolleri paylaştı.

911
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 10

En çok izlenen filmler arasında 2. sırada yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği  Kesişme-İyi ki Varsın Eren yer aldı.

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı  film, vizyonda kaldığı süre içinde 2 milyon 326 bin 506 kişi tarafından izlendi.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği filmde, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek başrolleri paylaştı. Filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı.

1011