Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 4

Macera, bilim-kurgu ve aksiyon sevenlerin ilgilyle izlediği Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok filmi, 17 Aralık 2021'de vizyona girdi. Bu yıl 961 bin 470 izleyiciye ulaşarak yılın en çok izlenen 8. filmi olan yapımı, ilk vizyon tarihinden itibaren 2 milyon 811 bin 424 kişi seyretti.

411
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 5

ABD yapımı animasyon film Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi'ni, izleyiciyle buluştuğu 1 Temmuz'dan itibaren bir milyon 57 bin 677 kişi tarafından izlenerek, en çok izlenen 7. film oldu.

Film, 1970'li yıllarda tarihin en büyük kötülerinden biri olma hayali kuran genç Gru ile yolları kesişen Minyonlar'ın, kötülükleriyle nam salan Vicious 6 ekibine girmeye çalışan Gru'ya yardım etmelerini konu ediniyor.

511
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 6

Dram ve aksiyon türündeki The Batman filmi vizyonda kaldığı 10 haftada bir milyon 81 bin 473 kişi tarafından izlendi. Başarılı oyuncular Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell ve Andy Serkis'in rol aldığı yapım, en çok izlenen filmler arasına 6. sıradan girdi.

Film, Gotham'daki ucu kendi ailesine de uzanan yolsuzlukları temizleye çalışan Batman'in, bir yandan Riddler isimli bir seri katille mücadelesini işliyor.

611
Yılın en çok izlenen filmleri belli oldu - Sayfa 7

Hakan Bol ile Sinan Güngor'ün yönetmenliğini üstlendiği animasyon film Aslan Hürkuş Kayıp Elmas en çok izlenen 5. film oldu.

Filmi izlemek üzere bir milyon 164 bin kişi sinema salonlarına gitti.

711