Gündem
28 Ağu 2024 20:13 Son Güncelleme: 28 Ağu 2024 22:35

Yiğit Bulut Demirören Medya'ya fena patladı! "Haddini bilmeyen helak olur"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Demirören Medya bünyesindeki Milliyet Gazetesi'ni "Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake ile görüştü" başlıklı haber sebebiyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake ve Yargıtay Başkanı Kerkez'i Beştepe'de kabul etti. Yiğit Bulut, haberi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake ile görüştü" başlığı ile veren Milliyet Gazetesi'ni sert sözlerle eleştirdi.

Bulut X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abd Büyükelçisi ile görüşmez!!
Makamına kabul eder!! Doğrusu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Ankara Büyükelçisi Flake’i kabul etti!! Görüşme iki eşit makam arasında olur!! Abd Büyükelçisini Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile eşit görenler haddini bilsin!!"

Yiğit Bulut'un paylaşımı sonrası Milliyet Gazetesi Erdoğan ile ilgili haberi revize ederek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'i kabul etti" şeklinde verdi. Öte yandan Yiğit Bulut konuyla ilgili bir paylaşımda daha bulunarak, "Bu medya değil mi; Selahattin D. serbest kalsın diye yazan! Bu medya değil mi Osman k. serbest kalırsa yabancılar Türkiye’ye gelir diye yazan! DEVLET’e, BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’ne, BAŞKAN’a operasyon çekmek o kadar kolay olamaz bence!!Yeni dönemin mottosu; haddini bilmeyen helak olur!" ifadelerini kullandı.