Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 9

4.CHRİSTOPHER ROBİN / 2018 / IMDB: 7,4

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir.

921
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 10

Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

1021
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 11

5.THE FLORİDA PROJECT / 2017 / IMDB: 7,6

6 yaşındaki Moone ve ekibi, yetişkinlerin zorlu dünyasından tamamen uzak kendilerine ait bir dünya yaratmışlardır. Okulların tatil olmasıyla birlikte bu afacan grubun tek dertleri, istedikleri gibi koşup oynayabilmek, kimseyi umursamadan eğlenebilmek ve istedikleri zaman sınırsız dondurma yiyebilmektedir. Oysa yetişkinler için durum çok farklıdır. Artık çocuk olma lüksleri kalmamış yetişkinler için Florida yazı, zorluk, acı ve gözyaşı demektir.

1121
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 12

6.BABY DRİVER / 2017 / IMDB: 7,6

Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. Banka soygununun ardından kaçış için sürücülük yapan adamın yolu bir gün bir suç lideri ile kesişir ve onun için çalışmak zorunda kalır. Ancak girdiği bu iş başarısız olmaya mahkum bir soygundur. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır.

1221