Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 7

3.THE NİCE GUYS / 2016 / IMDB: 7,4

1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir.

721
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 8

Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.

821
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 9

4.CHRİSTOPHER ROBİN / 2018 / IMDB: 7,4

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir.

921
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 10

Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

1021