Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 18

12.HARRY POTTER AND THE PHİLOSOPHER’S STONE / 2001 / IMDB: 7,6

Bir gün Harry ve arkadaşları okulda girilmesi yasak olan üçündü koridora giderler. Burada üç başlı bir canavarın koruduğu “Felsefe Taşı” bulunmaktadır. Felsefe Taşı sahibine ölümsüzlük ve üstün güçler vermektedir. Harry'nin anne ve babasını öldüren kötü büyücü Voldemort da Felsefe Taşının peşindedir.

1821
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 19

13.LAST CHRİSTMAS / 2019 / IMDB: 6,5

Emilia Clarke'ın başrolünde yer aldığı Last Christmas, bir önceki Noel'de geçirdiği ciddi hastalıktan sonra şansı bir türlü yaver gitmeyen, biraz da vurdumduymaz Kate'in, yeni bir Noel'e yaklaşırken Tom ile tanışması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

1921
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 20

14.FOUR CHRİSTMASES / 2008 / IMDB: 5,7

Havuz kenarında margaritalarını yudumlayarak tatilin tadını çıkarmaktan hoşlanan bu çift, her tatil döneminde, her biri kendi ayrı hayatını yaşayan dört çılgın aile ferdiyle birlikte olmak zorunda kalmadıkları için ne kadar şanslı olduklarını düşünürler.

2021
Yeni yıla evde gireceklere müjde: Yılbaşında izleyebileceğiniz birbirinden güzel 15 film önerisi! - Sayfa 21

15. NEŞELİ HAYAT / 2009 / IMDB: 6,1

Noel babanın ne olduğunu bilmeyen bir noel babanın hikâyesini anlatmaktadır. Neşeli bir hayata sahip olmak için uğraşan küçük bir ailenin dramını anlatıyor. ... Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir!

2121