Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 3

GÜZEL AŞKLAR DİYARI

Hazırlık aşaması iki buçuk yıldır devam eden dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor. (Kanal D) Oyuncu kadrosunda Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul bulunuyor.

310
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 4

LEYLA

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla, zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner. (NOW) Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel'e Alperen Duymaz eşlik edecek.

410
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 5

DEHA

Deha, biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı bir hikaye. Yani İçerde, Çukur, Üç Kuruş çizgisinde bir dizi izleyeceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz, bir baba oğul dramıyla karşı karşıyayız; otomobil lastiklerinin içinde dönerek ateş eden kimse olmayacak Deha’da. (Show) Başrolleri Aras Bulut İynemli ile Uğur Polat ve Taner Ölmez paylaşıyor.

510
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 6

KALPAZAN

Darphanede sıradan bir memur olarak çalışan namuslu adam Adem, oğlu Arda için yaptığı, masum gibi görünen bir hareketle hayatında geri dönülemez bir çöküşe yol açar ve işini, eşi Canan’ı, hatta oğlunu kaybetme noktasına gelir. Karizmatik ama aynı zamanda müthiş bir sahtekar olan kardeşi Kartal’ın bu zor dönemde hayatına girişi ile işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. İki kardeş yasalara meydan okurken, polis Ayşe her ikisinin de sonunu getirecek tek kişidir. Yolu beklenmedik bir şekilde Ayşe ile kesişen Kartal’ın ona aşık olması ise tüm dengeleri değiştirecektir. Kalpazan, gücün ve servetin peşinde koşmanın, en doğru insanları bile nasıl yozlaştırabileceğini ve bir aileyi bir arada tutan bağların, aynı zamanda onları nasıl sınayabileceğini gösteren bir hikaye. (Show) Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal yer alıyor.

610