Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler...

Sevilen dizilerin sezon finali ile ekranlara ara vermesinin ardından yeni dönemde hangi diziler yayın hayatına başlayacak merak konusuydu. İşte, yeni sezonda ekranlarda sizi bekleyecek diziler...

Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 1

Yeni sezonda ekranlarda hangi dizilerin seyirci ile buluşacağı merak konusuydu. İşte, ekranlara gelecek birbirinden iddialı yeni diziler:

110
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 2

ANNEM ANKARA

Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!” mottosu ile ekrana gelecek olan dizi, 1990’lı yılların Ankara’sında, üç çocuğuyla yaşam savaşı veren Zuhal Angigün’ün hikayesi. Oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür bulunuyor.

210
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 3

GÜZEL AŞKLAR DİYARI

Hazırlık aşaması iki buçuk yıldır devam eden dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor. (Kanal D) Oyuncu kadrosunda Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul bulunuyor.

310
Yeni sezonda yayına başlayacak 8 iddialı dizi! İzleyiciyi ekrana kilitleyecekler... - Sayfa 4

LEYLA

Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakılan Leyla, zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner. (NOW) Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel'e Alperen Duymaz eşlik edecek.

410