Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 4

Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

410
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 5

İYİLİK - FOX

Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü İyilik dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler bulunuyor.

510
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 6

Bir 'ihanet hikayesi' anlatacak dizide İsmail Demirci, Murat karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Görünürde mutlu bir ailesi, eşi ve iki çocuğu olan Murat, aslında hiç de göründüğü gibi değildir...  Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından Fox TV’de yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayacak İyilik'in yapımcılığını Medyapım’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor.

610
Yeni projeler peş peşe  geliyor! İşte yaz aylarında yayınlanacak yeni diziler - Sayfa 7

KUSURSUZ KİRACI - FOX

Kusursuz Kiracı isimli yeni Fox TV dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü başrolde. Sosyal medyada ikiliden ilk selfi paylaşımı da yapıldı. 

710