Magazin
12 Tem 2022 10:24 Son Güncelleme: 12 Tem 2022 10:24

Yeni bir yıldız mı doğuyor? Erzincanlı Linda “ille de vatanım” diyor

Linda’nın ekran macerası düğün kıyafeti ararken girdiği gelinlikçi başlamış

Fahriye Evcen, Meryem Uzerli… Almanya’da doğdular Türkiye’de ünlü oldular. Öyle görünüyor ki sırada Linda Gündüz var... Şimdi çoğunuz “o da kim?” diyecek. Hemen anlatayım. Linda Almanya’da yaşayan Erzincanlı bir ailenin kızı. Daha 22 yaşında ama şimdiden hatırı sayılır bir ünü var.

Gelinlikçiden Misss Germany Teen tahtına!

Kehl şehrinde doğan Linda’nın ekran macerası düğün kıyafeti ararken girdiği gelinlikçi başlamış. O gelinlikçinin teşvikiyle 2018’de Miss Germany Teen yarışmasına katılan Erzincanlı Linda tacı başına takmış. Ardından Duisburg kentinin güzeli seçilmiş.

Alman dizilerinin aranan yüzü

Bir yıl sonra ise Avrupa sinema kraliçesi unvanını almış. Hedefi iyi bir oyuncu olabilmek. Türkiye’de modellik ve oyunculuk eğitimi alan Linda Almanya’nın en büyük TV kanallarından rtl2 ve sat1’de yayınlanan dizilerde boy göstermiş. Bugüne kadar 7 dizide oynayan gurbetçi güzel doğallığı ve kırık Türkçesiyle Meryem Uzerli’nin ilk hallerini anımsatıyor. Türkiye’de birkaç diziden teklif alan Almanya’nın gençlik güzeli, gurbetçi ablalarının açtığı yolda emin adımlarla yürüyor... Ne diyelim yolun açık olsun Erzincanlı Linda…