Gündem
30 Mar 2011 17:11 Son Güncelleme: 10 Ara 2018 12:26

YENİ BİR İNTERNET SİTESİ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR!

futbolmedyasi.com futbol severlere ve sadece futbol haberi okumak isteyen internet kullanıcılarına yeni bir soluk getiriyor.

http://www.futbolmedyasi.com/, Futbol severlere ve sadece futbol haberi okumak isteyen internet kullanıcılarına yeni bir soluk getiriyor.

Şampiyonlar Ligi,UEFA Avrupa Ligi,Avrupa Ligleri (La Liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A),Dünyadan Futbol,Süper Lig ve Futbol Gündemi kategorilerini bir tıkla ziyaretçilerine sunan www.futbolmedyasi.com internet sitesi kullanıma açıldı.

Futbolun ve Futbol Medyasının nabzını tutan güncel futbol haberlerinin yanı sıra özel haberler, gündemi değerlendiren röportajlar, video ve fotoğraf galerileri ile futbolmedyasi.com okurlarına çok zengin bir içerik sunuyor.

Futbolmedyasi.com internet haberciliğine farklı bir pencereden bakarak, dinamik ve tarafsız haberciliğin adresi olmaya aday anlayışıyla dikkatleri üzerine toplayacak.

Futbolun Yeni Adresi sloganıyla yola çıkan futbolmedyasi.com genç ve dinamik bir ekiple internet haberciliğine yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.