'Yaşayan en güzel kadın' anketine Türk güzeller damga vurdu! Listedeki isimler şaşırtmadı

Dünyaca ünlü anket platformlarından olan The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' ve 'Yaşayan en yakışıklı erkeği' belli oldu. Ankete Türk güzeller damga vurdu.

'Yaşayan en güzel kadın' anketine Türk güzeller damga vurdu! Listedeki isimler şaşırtmadı - Sayfa 1

Dünyaca ünlü anket platformlarından olan The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'en güzel kadını' Sıla Türkoğlu seçildi. Dilraba Dilmurat ikinci sıraya kendisine yer bulurken Hande Erçel ise üçüncü oldu.

15
'Yaşayan en güzel kadın' anketine Türk güzeller damga vurdu! Listedeki isimler şaşırtmadı - Sayfa 2

SILA TÜRKOĞLU BİRİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekti. Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterine hayat veren Türkoğlu'nun 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' olarak seçilmesi büyük yankı uyandırdı. 

25
'Yaşayan en güzel kadın' anketine Türk güzeller damga vurdu! Listedeki isimler şaşırtmadı - Sayfa 3

DİLRABA DİLMURAT İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Yaşayan en güzel kadınlar listesine 2. sıradan giren Dilraba Dilmurat merak konusu oldu. Birçok kişi onu Türk asıllı olarak bilse de aslında o Çin, Urumçi doğumlu. 32 yaşında olan Dilruba Dilmurat’ın instagramda 45 milyon takipçisi var. 

35
'Yaşayan en güzel kadın' anketine Türk güzeller damga vurdu! Listedeki isimler şaşırtmadı - Sayfa 4

HANDE ERÇEL İSE ÜÇÜNCÜ SIRADA

Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile yıldızı parlayan Hande Erçel, daha sonra Sen Çal Kapımı, Bambaşka Biri, gibi birçok projede de dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa sürede büyük başarı elde eden Hande Erçel'in listeye üçüncü sıradan girmesi şaşırtmadı. 

45