Yasak aşk ifşa olmuştu! Emre Aşık'tan eşine sürpriz hamle - Sayfa 4

“Emre Aşık’ın itibarını düşürmeye çalıştı”: Çiftin arasındaki boşanma davasının 25 Şubat 2019 tarihinde açıldığını dava dilekçesinde belirten avukat Funda Sadıkahmet Alp, “Boşanma davasının açıldığının ertesi günü yani 26 Şubat 2019 günü “bir televizyon programına katılan Yağmur Aşık, aynı suçlamaları tekrardan işleyerek adeta kamuoyuyla dalga geçmiştir. Yağmur Aşık aynı iftiraları tekrardan atarak Emre Aşık’ın ismini ve itibarını iyice düşürmeye çalışmıştır. Takipsizlik kararı verildiğini bilmesine rağmen hakaret, iftira ve suç uydurmalarına aynen devam etmiştir” şeklinde konuştu.

46
Yasak aşk ifşa olmuştu! Emre Aşık'tan eşine sürpriz hamle - Sayfa 5

“Emre Aşık zor durumda kaldı”: “45 yaşını geride bırakan Emre Aşık, toplumda beyefendiliği ve onurlu kişiliği ile tanınmaktadır” diyen avukat Funda Sadıkahmet Alp, “Vatan, millet ve bayrak sevgisini tüm benliği ile hayatı boyu yaşamış ve yaşamaya devam eden Emre Aşık’ın FETÖ terör örgütü ile birlikte anılması, itibarını inanılmaz zedeleyici ve tehlikeli bir durum olup davalının attığı iftira sonrasında kendisine gelen telefonların haddi hesabı yoktur. Emre Aşık çok zor durumda kalmış, işleri sekteye uğramış, fazlasıyla üzüntü yaşamış ve maddi ve manevi anlamda çok ciddi zararlara maruz kalmıştır. 1 lira maddi ve 1 lira manevi tazminatın davalıdan tahsilini istiyoruz” dedi.

56
Yasak aşk ifşa olmuştu! Emre Aşık'tan eşine sürpriz hamle - Sayfa 6

Sarmaş dolaş yakalanmıştı: Hatırlanacağı üzere Yağmur Aşık'ın Etiler'de bir mekanda bir erkekle sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıkmış, bunun üzerine Emre Aşık, 6 yıllık eşini boşanmak için mahkemeye vermişti. Emre Aşık'ın avukatı ardından bir açıklama yaparak, "Yaşanan onur kırıcı olay sebebiyle sessiz kalmış ve gerekli araştırmalarımızı yaptıktan sonra davamızı açmış bulunmaktayız" demişti.

66