Yaşadıkları Necati Şaşmaz’ı ‘fena’ yıprattı! Son hali görenlere ‘Ne olmuş öyle’ dedirtti… - Sayfa 11

Mekândan saat 03.00’te birlikte ayrılan Şaşmaz ve Erön, flaşların patlamasıyla büyük şok yaşamış ve Şaşmaz, “Hayırlı olsun” diyen muhabirlere “Tuğçe benim eski arkadaşım, yanlış düşünmüşsünüz” diye karşılık vermişti.

1118
Yaşadıkları Necati Şaşmaz’ı ‘fena’ yıprattı! Son hali görenlere ‘Ne olmuş öyle’ dedirtti… - Sayfa 12

ERÖN'ÜN YAKINLARI 'ENİŞTE' DİYOR

İddiaya göre Şaşmaz ve Erön, ertesi gün mekânı arayıp "Basına siz haber verdiniz, bizi zor durumda bıraktınız" diyerek sitem etti. Necati Şaşmaz ve Tuğçe Erön’ün bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşadığı, Erön’ün yakınlarının Şaşmaz’a “Enişte” diye hitap ettiği konuşuluyordu.

1218
Yaşadıkları Necati Şaşmaz’ı ‘fena’ yıprattı! Son hali görenlere ‘Ne olmuş öyle’ dedirtti… - Sayfa 13

ÜNLÜLER MAHKEMESİ'NDE SORGULANMIŞ

Sarallar Çetesi operasyonunda tutuklanan iş insanı Erdal Acar'ın, ünlüler arasındaki sorunları çözmek için sözde mahkeme kurduğu ve Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya, Aylin Coşkun ve Sinan Engin gibi isimleri bu mahkemede yargıladığı iddia edilmişti. Ünlü isimler poliste ifade vermiş ve Necati Şaşmaz, Erdal Acar'ın kendisini eski eşiyle ilgili yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle sorguladığını itiraf etmişti.

1318
Yaşadıkları Necati Şaşmaz’ı ‘fena’ yıprattı! Son hali görenlere ‘Ne olmuş öyle’ dedirtti… - Sayfa 14

NAGEHAN KAŞIKÇI: EVLİLİĞİMİZİ TARİKAT VE MEHDİLİK İDDİASI YIKTI

Necati Şaşmaz, geçen yıl 17 Mayıs'ta iki çocuğunun annesi Nagehan Kaşıkçı'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Boşanma aşamasında Nagehan Kaşıkçı, eşinin müridi olduğu tarikat ve mehdilik iddiasının yuvalarını çatırdattığını iddia etti. Geçtiğimiz aylarda da Necati Şaşmaz'ın arkadaşı İrfan T. ile arasında geçen konuşmanın ses kaydı ifşa olmuştu.

1418