Yarışmacı Mehmet şefi çileden çıkarttı! MasterChef'te eleme adayları belli oldu - Sayfa 3

'HATALAR YAPILDI'

Semih de, "Bu haftaya başlarken ben hissederek geldim. Bu hafta Kırmızı Takım'ın talihi dönecek. Biz haftayı galip olarak bitireceğiz. Biz zaten ilk oyunda da güçlüydük. Önceki oyunda hatalar yapıldı. Bugün buradayız ve bu haftayı gerçekten galip olarak bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

37
Yarışmacı Mehmet şefi çileden çıkarttı! MasterChef'te eleme adayları belli oldu - Sayfa 4

'TATLININ GEÇMEMESİNİN TEK BENİM SUÇUM OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Beyza oylamayla ilgili, "Sadece beklemiyordum. Ayşe tabağını seçti, ben seçmedim. Erim 'bunu yapar mısın?' diye sordu, ben de 'yaparım ama hiç yapmadım ve yapmasını bilmiyorum' dedim. Tatlının geçmemesinin tek benim suçum olmadığını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

47
Yarışmacı Mehmet şefi çileden çıkarttı! MasterChef'te eleme adayları belli oldu - Sayfa 5

MEHMET ŞEF'TEN SEMİH'E UYARI

Semih yaptığı sosu masaya sert bir şekilde vurarak 'Ben yediğimde böyle değildi' deyince Mehmet Şef çok sinirlendi. Mehmet Şef bir daha yaşanması durumunda çok sert tepki vereceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı: Bir daha bizim tarif ettiklerimiz yemekleri az önce vurduğun gibi, yok o öyle değildi falan dediğini duyarsam seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle benim bildiğim şöyle diyorsun. Ben her zaman söyledim; çıkardığımız ana reçeteler var ve o reçetelere göre değerlendiririz. Açıklamıyorsun, sos fırlatıyorsun burada. Sen bize sos fırlatamazsın. Sen her yemekten sonra boynunu bükemezsin. Haddini bil. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Kendine gel.

57
Yarışmacı Mehmet şefi çileden çıkarttı! MasterChef'te eleme adayları belli oldu - Sayfa 6


Masterchef'te yedinci haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu.

67