Yarı finale veda eden isim kim oldu? İşte Survivor 2020 finalistleri! - Sayfa 6

SURVİVOR YARI FİNALİSTLERİ SAHNEYE GELDİ

İstanbul'da yapılan Survivor 2020'nin yarı finalinde, şampiyonun belli olmasına saatler kala Acun Ilıcalı Barış, Cemal Can ve Yasin'i sahneye davet etti. 3 yarı finalist canlı yayında duygularını ifade etti.

69
Yarı finale veda eden isim kim oldu? İşte Survivor 2020 finalistleri! - Sayfa 7

Parkurda gösterdiği mücadelelerle dikkat çeken ve yarı finale yükselen Yasin, "Buraya gelen bütün eski Survivor yarışmacılarına ve ailelelerimize selam olsun. Bizim için zor bir Survivor oldu. Ama olsun biz zoru severiz. " dedi.

79
Yarı finale veda eden isim kim oldu? İşte Survivor 2020 finalistleri! - Sayfa 8

Dokunulmazlık oyunlarındaki başarısıyla dikkat çeken Cemal Can ise "Çok güzel bir hikayeydi. Bu hikayede yer almak beni gururlandırıyor. Hepimiz ailelerimizin ve sevenlerimizin şampiyonu. Buralara kadar gelebildik. Çok guruluyum. Herkese teşekkürler" diye konuştu.

Yaşadığı sakatlıklar ile gündeme gelen Barış ise, şunları söyledi;  "Çok çektik, çok bekledik, çok sabrettik, çok emek verdik. O yüzden burdaki herkesin özel olduğunu düşünüyorum."

89
Yarı finale veda eden isim kim oldu? İşte Survivor 2020 finalistleri! - Sayfa 9

ACUN ILICALI'DAN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı yarı finalde yarışmacılar hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı şunları söyledi;" Dondurma konusunda Barış haksız değildi. Çünkü bizim prodüksiyon istenildiği kadar yenilebilir rahatlığını vermiş. Yani çok keskin şekilde bir ayrım yapılmamış"

99