Yapışık ikiz kız kardeşlerin cinsellik itirafı herkesi şaşırttı! "Sevgilim ve kız kardeşim...”

Meksikalı 21 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade isimli yapışık kız kardeşler YouTube’da yayınlanan “Bana Her Şeyi Sor” programında hayatlarına dair bilinmeyen yönlerinden bahsetti. Yapışık ikiz kardeşler aşk hayatlarını, cinsel deneyimlerini, hobilerini ve eğitimlerini merak edenler için büyük bir açıklıkla cevapladı.

Yapışık ikiz kız kardeşlerin cinsellik itirafı herkesi şaşırttı! "Sevgilim ve kız kardeşim...” - Sayfa 1

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki ikiz kardeşler Carmen ve Lupita Andrade dünyaya geldiklerinde doktorlar sadece üç gün yaşayabileceklerini söylemişti. 

111
Yapışık ikiz kız kardeşlerin cinsellik itirafı herkesi şaşırttı! "Sevgilim ve kız kardeşim...” - Sayfa 2

Aslen Meksikalı olan ikizler göğüs duvarları boyunca pelvise kadar tamamen birbirlerine bağlı. İki kolları var ancak her birinin yalnızca bir bacağı var. Bu yüzden Carmen sağı kontrol ederken, Lupita solu kullanıyor.

211
Yapışık ikiz kız kardeşlerin cinsellik itirafı herkesi şaşırttı! "Sevgilim ve kız kardeşim...” - Sayfa 3

2002 yılına hayata gözlerini açtıklarında ikizlerin kısa bir sürede ölmesi bekleniyordu. Doktorlar bedenlerinin birbirinden ayrılmasını ise ölümle veya yıllarca yoğun bakımla sonuçlanabileceğini söyledi. Bu yüzden birlikte kalmayı seçtiler ve yaşamaya adapte oldular.

311
Yapışık ikiz kız kardeşlerin cinsellik itirafı herkesi şaşırttı! "Sevgilim ve kız kardeşim...” - Sayfa 4

“TAMAMEN ŞEFFAF OLMAYI SEÇTİM”

FEMAIL’e konuşan ikiz kardeşler özel hayatlarında birbirlerine ve partnerlerine karşı şeffaf olmayı seçtiklerini ifade etti.

411