Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 4

"YUNUS'UN MAĞDUR EDİLMESİNE YÜREĞİM DAYANMIYOR"
"Yunus Emre adamdır ve masum. Bu zamana kadar sustum, ses etmedim ama masum bir adamın bu denli yalancı, şantajcı bir kadın yüzünden mağdur edilmesine artık yüreğim dayanmadığı için bunları açıklamak istedim. Biraz daha beni zorlarsa kayıtları paylaşacağım."

415
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 5

"BERİA, YUNUS'A KIZ AYARLIYORDU"
"Beria denilen Diyarbakırlı namus abidesi olarak kendini kamuoyuna tanıtan, Hristiyan'ım diye gezen ama sıkışınca Allah kitap diyen bu dinsiz ve mağduru oynayan bu dilber beni şuan WhatsApp üzerinden arayarak sesli ve yazılı tehdit ederek beni susturabileceğini sanıyor. Paylaşımı silmemi istiyor sizce bende geri vites var mı? Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Ben belge ve kayıt olmadan asla konuşmam kimseye de iftira atmam. Bu Beria, Yunus'a kız ayarlayıp birlikte grup yapıyorlardı yani zaten kendisi kocam kocam dediği adama karı ayarlayan ve birlikte grup yapan bir p....enk ve uyuşturucu satıcısıdır. Bende her şey kayıtlı, halk senin ne b.k olduğunu görecek senin maskeni düşüreceğim çok yanlış kişiye çattın sen."

515
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 6

YUNUS EMRE'NİN YARIÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTI
Daha sonra Yunus Emre'nin 25 Nisan 2023 tarihinde evinde yarı çıplak verdiği pozu yayınlayan Sarnıç, "Bak bebeğim burası benim evim. Sarı civciv bayramımı kutlamaya gelmişti. O gün sen ne b.. olduğunu bana çok güzel anlattı garibim. Bu çocuğu bitirmene izin vermeyeceğim ama ben seni bitireceğim. Hadi devam et ben de tek tek senin söylediklerini ispatlayayım. Var mısın, ben varım hodri meydan. İstersen fotoğrafın rengi biraz aç arkadaki kim anlarsın" dedi.

615
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 7

BERİA ÖZDEN'DEN CEVAP: ORTALIP KARIŞTIRIP PRİM YAPMAYA ÇALIŞAN KİŞİYLE UĞRAŞACAĞIM
Yağmur Sarnıç'ın paylaşımlarına cevap veren Beria Özden ise şu ifadeleri kullandı: "İftira edenin hiç bir yerde yeri yoktur. Ortalık karıştırıp prim yapmaya çalışan kişi ile isteğiniz üzere uğraşacağım çünkü herkesi mağdur edip edip tehditler edip artık kenara çekilemeyecek. Bir gün öyle birine denk gelir ki sonuçları kötü olur. Bir biz kalmıştık her gün birine sallayan biri ve hakkımdaki haberleri zaten her şeyi açıklıyor."

715