Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 6

EVDE ÇOK MUTLUYDUK

Altuğ ise durumu daha duygusal bir şekilde anlattı:

"Onlar kendi kendilerine çok konuştular. Bizim umurumuzda olmadı. Kameralar kovalıyordu bizi. Kapımızın önünde durdular aylarca. Hayatımdaki adam Yağmur olmasaydı farklı olabilirdi. Ancak başkalarının söylediği bir kulağından gelip diğerinden çıkıyordu. Ben de kendi doğrularımla yetiştirildim" diyen Altuğ, bu durumla başa çıkmak için Atacan'ın bir yöntem bulduğunu söyledi: "Evden gazeteleri fırlattı. Telefonları kapattı, TV de açmadı, biz evde çok mutluyduk."

612
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 7

EŞİNE BİLET ALIYOR

Altuğ ve Atacan, öyle eğlenceli bir ilişki yaşıyor ki... Özellikle Atacan, öyle muzip ki bazen eşini zora sokan espriler de yapıyor. İşte onlardan birini de bir uçak seyahatinde yaşadı ikili. Altuğ, arabayla seyahatten hiç hoşlanmıyor çünkü araba çocukluğundan beri onu tutuyor. O yüzden her yere uçakla gitmeyi tercih ediyor. Atacan ise araçla seyahat sevenlerden. Birkaç sene önce Bodrum'a gitmek için Atacan, eşine business class bilet alıyor.

712
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 8

UÇAKTA AYRI KALDIK

Daha sonra Atacan da eşine eşlik etmek istiyor ama bir türlü bilet bulamıyorlar. Son gün uçakta yer açılıyor... İşte bu komik hikayeyi ikili, o günkü gibi eğlenerek anlatıyor.

Altuğ, "Yağmur ben rahat edeyim diye bana business bilet almış. Uçak dolu olduğu için ona yer bulamadık. Sonra ekonomiden bir yer açıldı. Hemen aldık. Genelde biz ekonomide uçarız ama bu sefer böyle oldu. Ayrı kaldık uçakta" diye söze başlıyor.

812
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 9

BİLETİMİ KENDİM ALDIM

Her geçen çiftin neden ayrı oturduğunu konuşuyor. Hatta kimi dayanamayıp Atacan'a "Eşiniz önde siz neden buradasınız?" diye soruyor.

Muzip oyuncu, o günü şöyle anlatıyor: "Her gören yanımızdan konuşarak geçiyor. 'Bizde herkes kendi bütçesine göre uçuyor. Pınar'la benim gelir seviyem belli. Ben biletimi kendim alıyorum' dedim. İnsanların suratları değişti. Arka tarafta oynamaya devam ediyorum. 'Bazen beni de uçuruyor business'ta' falan diyorum. Herkes Pınar'ı ayıplıyor."

912