Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 3

GÜÇLÜ BİR OYUNCU ARANIYORDU

Pınar Altuğ, eşiyle tesadüf eseri tanıştığını şöyle anlattı:

"Tanışmamız çok acayip. Biz Oktay Kaynarca ile dizide oynayacağız. Çocukluk aşkıyız, yollarımız ayrılmış, çocuklarımız olmuş. Seneler sonra buluşuyoruz... Oktay'ın oğlunu canlandırması için oyuncu seçiliyor. Aslında ilk önce Yağmur değil başka bir oyuncu seçilmişti ama rol çok fazla diye daha güçlü bir oyuncu aranıyordu."

312
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 4

AYNI DİZİDE OYNADIK

"Toplantıya gittiğimde Yağmur'u gördüm, orada oturuyor. Hiç umurunda değil. Bir dizide gördüm, fena oynamıyor dedim. Aslında Yağmur başka bir görüşmeye gelmiş. Alt katta bir arkadaşının yanına gelmiş ama yanlış yönlendirmişler. Böylece aynı dizide oynamaya başladık."

412
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 5

KAMERALAR KOVALIYOR

Yıllarca eleştiri oklarının hedefi oldular ama Yağmur Atacan hep susmayı tercih etti. Tabii yıllar geçtikten sonra da bu konuya esprili bir dille yaklaştı: "Yaşımı da göstermiyorum. Pınar da genç gösteriyor. Hatta gençleşmeye devam ediyor. Yer değiştiriyoruz yavaş yavaş."

512
Yağmur Atacan, Pınar Altuğ’u uçakta rezil etti! Herkesin ağzı açık kaldı… - Sayfa 6

EVDE ÇOK MUTLUYDUK

Altuğ ise durumu daha duygusal bir şekilde anlattı:

"Onlar kendi kendilerine çok konuştular. Bizim umurumuzda olmadı. Kameralar kovalıyordu bizi. Kapımızın önünde durdular aylarca. Hayatımdaki adam Yağmur olmasaydı farklı olabilirdi. Ancak başkalarının söylediği bir kulağından gelip diğerinden çıkıyordu. Ben de kendi doğrularımla yetiştirildim" diyen Altuğ, bu durumla başa çıkmak için Atacan'ın bir yöntem bulduğunu söyledi: "Evden gazeteleri fırlattı. Telefonları kapattı, TV de açmadı, biz evde çok mutluyduk."

612