Reklam PR
30 Mayıs 2011 13:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

WBR İSTANBUL, AVRUPA KALİTE ÖDÜLLERİ'NDE ‘YILIN REKLAM AJANSI'!

Avrupa Kalite Ödülleri, Çırağan Sarayında gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu

Tüketici beğenilerinin baz alındığı törende İş Bankası, Türk Telekom, Avea, Arçelik gibi Türkiye’nin önde gelen markaları ödüllerle taçlandırıldı. İş, siyaset ve sanat dünyasının en önemli yüzleri bir araya geldi, Mahsun Kırmızıgül " New York'ta Beş Minare " ve Levent Kırca " en iyi komedyen " ödüllerini alırken, Petek Dinçöz, Hadise ve Gülşen şarkılarıyla geceye renk kattı. Avrupa Kalite Ödül Töreni’nin parlayan yıldızı ise çifte ödülle ayrılan WBR İstanbul oldu.

Avrupa Kalite Ödüllerinde 23 yıllık tecrübesi ile Türk reklam sektörünün lokomotif ajanslarından olan WBR, Bifa markası için yaptığı yeniden konumlandırmayla ‘En İyi Geliştirilen Marka’ ödülünü ve ses getiren reklam filmi ‘Bifa Cafebreak Kırmızı Halı’ ile ‘En İyi Reklam Filmi’ ödülleriyle geceye damgasını vurdu.

Bu yıl Hürriyet Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde almış olduğu Başarı Belgesi’nin ardından, Tüketici Akademisi tarafından da En İyi Reklam Ajansı ve VARYAP “ Birileri gelir dünyayı değiştirir” kampanyası ile ödüle layık görülmüştü.

WBR İstanbul’un ödüllerini alan ajans başkanı Ertan Özyiğit yaptığı konuşmada “ başarımızın iki önemli anahtarı var. Birincisi kararlı bir müşteri, ikincisi ise strateji ve kreatif kavramlarının doğru yorumlandığı “kreateji”dir ” dedi.