Magazin
14 Mayıs 2011 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

VE BOŞANIYORLAR! İŞTE GÜLBEN ERGEN'İN BOŞANMA MESAJI!

Bir düğünde nikah şahidi olan Gülben Ergen, boşanma iddiaları hakkında bu sefer farklı konuştu.

Son dönemde eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanacağı yönünde haberler çıkan Gülben Ergen, bugüne kadar sessizliğini korumuştu.Geçtiğimiz günlerde de Mustafa Erdoğan ayrılık haberlerini yalanlamıştı.

BU BİR SÜREÇTİR
Ancak bir düğünde nikah şahitliği yapan Ergen, gazetecilerin konuyla ilgili soruları karşısında: ''Süreci birlikte detaylandırmaktan ve tüm detayları birlikte yaşamaktansa neticesini paylaşmayı tercih ederim. Evet ya da hayır demedim ...kafanız karışmasın... Bu bir süreçtir yaşanıyor " dedi.

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında Ergen,düğünü işaret ederek "Burada bir mutluluk görüyoruz. Bu mutlu içine bir hüzün koymayalım" dedi.

DAVA AÇTI
Bundan bir kaç ay önce Mustafa Erdoğan’ın kurucusu olduğu Anadolu Ateşi topluluğundan bir kadınla ilişkisi olduğu dedikodularıyla birlikte çiftin boşanacağı haberleri bir kez daha gündeme geldi. Çift bu iddiayı da yalanlasa da Gülben Ergen önceki gün boşanma yolunda somut bir adım attı. Ergen, avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’de boşanma davası açtı. Dosya, Sarıyer Aile Mahkemesi’ne 2011/544 esası ile kaydedildi.