Vahşice öldürülmüştü; Adli Tıp raporu şoke etti! - Sayfa 5

Cinayet suçundan 9 ay ceza evinde kalan Hatice Ayhan annesine şiddet mi uyguluyordu? Canlı yayına bağlanan mahalle sakinin anne ve kızın tartışmalarına tanık olduğunu söyledi. Hatice Ayhan ise bu iddiaları abartıldığını şiddet yok ama kavga olduğunu söyledi.


514
Vahşice öldürülmüştü; Adli Tıp raporu şoke etti! - Sayfa 6

Adli Tıp Rapor Detayları

Adli tıp raporu ise cesedin çok bozulduğu yönünde oldu. Adli Tıp'dan çıkan rapor ile ilgili canlı yayında açıklama yapan Prof.Dr. Şevki Sözen'in verdiği bilgiye göre ise cesedin bozulma zamanı 36-48 saat arasında başlar. Ölen Gülümser hanımın cesedinin ise 72 saatte görülen çürüme bulgularına rastlandı. Bu durumda Gülümser hanımın perşembe sabahı öldürülmüş ihtimali cesedin çürümesine göre ağırlık kazandı.


614
Vahşice öldürülmüştü; Adli Tıp raporu şoke etti! - Sayfa 7

Yunus Kahraman neden Gülümser Bulut'un evine gitti

Yıkanacak halıları görmek için Gülümser hanımın evine gittiğini söyleyen Yunus Kahraman'ın Gülümser Bulut'un evinden çıkarken kameralara yansıyan görüntüsünde yer alan elindeki çanta dikkat çekti. Hatice hanım ise o çantanın annemin pazar çantası olduğunu söyledi ve neden Yunus'un elinde olduğuna anlam vermediğini söyledi.


714
Vahşice öldürülmüştü; Adli Tıp raporu şoke etti! - Sayfa 8

Bütün bu olaylardan sonra Yunus Kahraman ilk ifadesinden halılardan bahsetmemesi en büyük şüpheli durumuna düşürdü. Ayrıca Yunus beyin Nilgün Karlı ve Özlem Aksuta olayında da adının geçmesi okları tamamen zerine çevrildi. Şimdi ise akıllar Hatice Ayhan'ın bu cinayet ile bir ilişkisi var mı sorusunun cevabı aranıyor. Bu gün canlı yayında ise ilk defa Yunus Ayhan'ın röportaj vermesi bekleniyor.


814