Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 3

Oyuncu, planlı ve programlı olmak konusunda takıntılı olduğunu itiraf etti: “Ani gelişen durumlar karşısında kendimi rahat hissetmiyorum. Hayatı akışına bırakamıyorum. Mesela evdeyim, hiçbir işim yok. Bir arkadaşım yakınlarda olduğunu ve kahve içmek istediğini söyledi. Çok ani olduğu için buluşamam. Programlar birkaç gün öncesinden ayarlansa fena olmaz. Kendimi mental olarak da hazırlayabileyim.”

325
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 4

DEMET ŞENER

Demet Şener "Çocukken izlediğim Jaws filmleri sebebiyle köpek balığı korkusu oluştu. Aynı zamanda inanılmaz hayranlık duyduğum hayvanlar. Hem bu kadar hayranlık duyup hem de bu kadar korkmam da enteresan doğrusu... Hatta bunları konu alan her belgeseli izliyorum ancak tek başıma denize girip açılamıyorum" itirafından bulundu.

425
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 5

Travmasını atlatmak için önümüzdeki dönemlerde adım atacağını söyleyen Şener "Bu fobimi yenmek istiyorum. Önümüzdeki yıllarda Güney Afrika'ya seyahat etme planım var. Orada köpek balığı kafes dalışı yapmayı da düşünüyorum. Eğer bunu yapabilirsem belki bu fobimi de yenmiş olurum" diye konuştu.

525
Ünlülerin birbirinden garip takıntı ve korkuları! Sirkeyle yıkanan bile var - Sayfa 6

BURCU ESMERSOY

Burcu Esmersoy, değiştirmek istediği özelliği sorulunca şöyle yanıt verdi: "Stresli olduğumda tırnaklarımı yoluyorum, mutlaka bırakmalıyım"

625