Ünlüler sandık başında! Nusret sandığı bile 'tuzladı' - Sayfa 4

DEMET AKBAĞ PANİK OLDU: Oyuncu Demet Akbağ, Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulunda oy kullanan Demet Akbağ’a eşi ve ilk kez oy kullanan oğlu eşlik etti. Akbağ, oy kullanmak için girdiği kabinden çıkarak görevlilere mührü biraz taşırdığını ve sorun olup olmayacağını sordu. Bir sorun olmayacağı yanıtını alan Akbağ, tekrar kabine girerek oyunu kullandı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akbağ, ”Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Oğlumla birlikte oy kullandık bugün. O da ilk kez oy kullanıyor bugün. Ailecek geldik oyumuzu kullandık. Evimizde oturup seçim sonuçlarını takip edeceğiz” dedi.

418
Ünlüler sandık başında! Nusret sandığı bile 'tuzladı' - Sayfa 5

Cem Yılmaz, saat 10.30 sıralarında oyunu kullanmaya geldi. Oyunu kullandıktan sonra sınıftan ayrılırken bir muhabirin anonsunda 'şovmen' dediğini duyan Cem Yılmaz, "Ben şovmen değil, komedyenim" dedi.

518
Ünlüler sandık başında! Nusret sandığı bile 'tuzladı' - Sayfa 6

ELİF GÜVENDİK ''Kızım doğduğundan beri benimle oy kullanmaya gelir önemini anlatırım anlayabileceği şekilde ve keyifle oyumuzu kullanırız.''

618
Ünlüler sandık başında! Nusret sandığı bile 'tuzladı' - Sayfa 7

Ünlü sanatçı Gülben Ergen oy kullandığı fotoğrafını "oyver" etiketi ile paylaşırken, ''Günaydın Ülkemiz için hayırlısı olsun'' ifadelerine yer verdi.

718