Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 4

Eski çalışan, DeGeneres'in, evinde görevli temizlikçilerin iyi çalışıp çalışmadığını denetlemek için de ilginç bir yöntem denediğini ileri sürdü: "İşe gitmeden önce tuzaklar kurardı. Rastgele noktalara kibrit çöpleri bırakırdı. Böylece temizlik görevlisinin işini gerçekten iyi yapıp yapmadığını kontrol ederdi" diye konuştu.

411
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 5

Hatta iddialara göre bir keresinde Ellen DeGeneres'in çalışanlarından biri evin içinde tuhaf yerlerde sekiz tane kibrit çöpü buldu. Günün geri kalanında da DeGeneres birini kovmasın diye evin dört bir yanında kibrit çöpü aramayı sürdürdü.

511
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 6

Ellen DeGeneres hakkında bu iddiaları ortaya atan eski çalışan birkaç ay önce işinden kovulduğunu da anlattı. Yine aynı eski çalışanın iddiasına göre DeGeneres'in eşi Portia DiRossi ile birlikte yaşadığı malikanede birkaç aydan fazla kalabilen çalışan bulmak da çok nadir görülen bir durumdu.

611
Ünlü televizyoncu Ellen DeGeneres'i eski çalışanları yerden yere vurdu: Evi tuzaklarla doluydu - Sayfa 7

Ünlü televizyoncunun, evinde ekran karşısındakinden çok farklı bir kişilik sergilediğini belirten eski çalışan "Birilerinin gerçek kişiliği evde ortaya çıkıyordu" diye konuştu.

711