Ünlü sunucu sessizliğini bozdu! - Sayfa 5

Evli de olsak, bekar da olsak yalnız öleceğiz maalesef, o yüzden lütfen özsaygınızdan taviz vermeyin. Sizi ezmek veya aşağıya çekmek isteyen kimseyle olmayın. Hayat üzüntüler için uzun, mutluluklar için ise kısa. Hepimiz hata yapma lüksüne sahipiz, yeter ki fark edip en kısa zamanda düzeltelim. Hepinizi seviyorum, özellikle de hemcinslerimi." diyerek ayrıldığını ilan etmişti.

523
Ünlü sunucu sessizliğini bozdu! - Sayfa 6

İşte Sabah gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel'in Seda Akgül ile yaptığı röportaj... Seda Akgül'ü arıyorum, ilk sorum belli... Daha Mart ayında büyük bir aşkla evlenmiştin, hayırdır, neden boşandın? Süreci uzatmak, kendime saygımı yitirmeme neden olacaktı. Hiç kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmemeli. Seda Akgül'ü arıyorum, ilk sorum belli... Daha Mart ayında büyük bir aşkla evlenmiştin, hayırdır, neden boşandın? Süreci uzatmak, kendime saygımı yitirmeme neden olacaktı. Hiç kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmemeli.

623
Ünlü sunucu sessizliğini bozdu! - Sayfa 7

İnsanları evlendiren biri olarak, evliliğini dört ay sürdürmek sende beceremedim hissi yaratıyor mu? Bu başarısızlık mı? Hayır asla. Bazen bırakıp gitmeyi başarabilmek de bir sınavdır. İnsanlar dayanmanın sınav ve başarı olduğunu zannediyor; hayır bazen gitmektir esas cesaret gerektiren. Hayır asla. Bazen bırakıp gitmeyi başarabilmek de bir sınavdır. İnsanlar dayanmanın sınav ve başarı olduğunu zannediyor; hayır bazen gitmektir esas cesaret gerektiren.

723
Ünlü sunucu sessizliğini bozdu! - Sayfa 8

Peki sebep ne? Neden yürümedi? Biz paylaşamadık, beraber yaşamayı başaramadık, birbirimizi anlayamadık. Devam etse iki kişilik yalnızlık olacaktı, her gün kendimi yalnız hissettim. Tek başına olurum daha iyi dedim. Yine de hayatının devamında mutlu olmasını dilerim. Biz paylaşamadık, beraber yaşamayı başaramadık, birbirimizi anlayamadık. Devam etse iki kişilik yalnızlık olacaktı, her gün kendimi yalnız hissettim. Tek başına olurum daha iyi dedim. Yine de hayatının devamında mutlu olmasını dilerim.

823