Medya
30 Tem 2024 12:56 Son Güncelleme: 30 Tem 2024 13:10

Ünlü sunucu Ersin Düzen tv100'e transfer oldu! Hangi görevi yürütecek?

Tecrübeli televizyoncu Ersin Düzen’in yeni adresi belli oldu.

5 yıllık süreçte hızlı bir atılım yapan ve bünyesinde tv100’ün yanı sıra Show Radyo, Radyo Viva gibi köklü radyolar ile Bizimev TV, tv100.com, medyatava.com ve yerelingundemi.com'u barındıran Gülseven Medya Grubu, spor yayıncılığında da atağa kalktı.

Grup bunun için ekranların başarılı ismi Ersin Düzen'i kadrosuna kattı. Düzen, Gülseven Medya Grubu'nun spor yayınları koordinatörü oldu.

tv100, tecrübeli televizyoncu Ersin Düzen’in koordinatörlüğünde spor haberleri ve futbol programlarıyla fark yaratmaya hazırlanırken, dijital yayıncılığa da yatırım yaparak, sektöre yeni bir marka kazandırmayı hedefliyor.

ERSİN DÜZEN KİMDİR?

1992 yılında yerel bir radyoda program yaparak medya dünyasına adım atan Ersin Düzen, 1997 yılında Star Tv’de profesyonel kariyerine başladı. Atv, Ntv, Ntv Spor, TRT 1 ve TRT Spor’da hazırlayıp, sunduğu futbol programları ve maç anlatımlarıyla adından her zaman başarıyla söz ettiren Düzen, 2021’de dijital yayın dünyasına geçti. Ünlü sunucu önce Vole son olarak da Sports Digitale youtube kanallarında program yaptı.