Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın olay dansına eşinden açıklama

Zeynep Bastık ile geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan Tolga Akış, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Akış, menajerliğini de yaptığı eşi Bastık ve şarkıcı Edis'in aylar önce gündem olan dansı hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın olay dansına eşinden açıklama - Sayfa 1

Üç yıldır birlikte olduğu şarkıcı Zeynep Bastık ile yaklaşık sekiz ay önce dünyaevine giren Tolga Akış, önceki gün City’s Nişantaşı valeden son model aracını alırken görüntülendi.

19
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın olay dansına eşinden açıklama - Sayfa 2

'ZEYNEP İZMİR'DE'

Yeğeniyle alış veriş yaptığını söyleyen menajer, eşi Zeynep Bastık’ın İzmir’de konseri olduğu için yanlarında olamadığını belirterek, "Özlüyoruz tabii ki. Ama alışmak zorundayız. Şehir şehir gezmeye başlayacak yakında" dedi.

29
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın olay dansına eşinden açıklama - Sayfa 3

OLAY DANS HAKKINDA KONUŞTU

Valeye bıraktığı üstü açık Porsche marka araç için, "Bu benim aracım" diyen Tolga Akış, Edis ile Zeynep Bastık’ın gündem olan samimi dans videosu ile ilgili sorulara yanıt verdi.

39
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın olay dansına eşinden açıklama - Sayfa 4

'ARAMIZDA TARTIŞMADIK BİLE'

Ünlü isim, "Edis ikimizin de çok yakın arkadaşı, en yakın arkadaşlarımdan. Bizim için sorun olan bir şey değil. Konu yok ortada bizim için. Biz konuyu aramızda tartışmadık bile. O dönem yazılanlardan dolayı üzüldük sadece, o kadar" ifadelerini kullandı.

49