Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 3

Sigorta Bilgi ve Gözetim merkezi ile Sigorta Sahteciliklerinin Engelleme Bürosu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, sigorta sahteciliği yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.


39
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 4

Soruşturma sonucunda tespit edilen şüpheli Güven Y.'nin sahte vekaletname düzenleyerek, trafik kazalarında kusurlu araçların maddi teminatlarının yetmediği durumlarda kasko poliçesinin teminatından değer kaybı talebinde bulunduğunun tespit edildiği ifade edildi.


49
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 5

İddianamede, şüphelinin bu yol ile sigorta dolandırıcılığı yapıp haksız kazanç elde ettiği anlatılarak lüks marka 5 aracın trafik kazasıyla ilgili sigorta sigorta dolandırıcılığı yaptığı ifade edildi.


59
Ünlü oyuncuya sahte vekaletname şoku! Suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 6

BADE İŞÇİL’İN PARASINI ALAMADI

İddianamede, şüphelinin iki sigorta şirketinden sahte vekaletname ile 25 bin 919 TL haksız kazanç elde ettiği, diğer ikisinden ise ödeme alamadığı belirtildi. 17 Temmuz 2015 tarihinde Kurtuluş’ta hasarlı trafik kazasına karışan ve aracı hasar gören oyuncu Bade İşçil adına da sahte vekaletname çıkarıp sigorta parasını almaya çalıştığı ancak İşçil’in kendisine 36 bin 162 TL ödeme yapan sigorta şirketi şüpheliye ödeme yapmadığı ifade edildi.


69