Gündem
14 Mayıs 2014 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:10

Ünlü oyuncudan sert tepki: “Öldürmek için daha ne yapalım?”

Yaşanan maden ocağı trajedisine en sert tepkilerden biri de Nurgül Yeşilçay'dan geldi.

Dün akşam saatlerinde insanlar, Soma’da bulunan özel bir maden ocağında yaşanan elektrik trafosu yangını haberini aldı. Yaşanan trajedinin boyutları sadece birkaç saat içinde korkunç bir hale geldi. Sabahın ilk saatlerinde 205 madencinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce insanın da madende mahsur kaldığı haberleri gazetelerin internet sitelerinin manşetlerindeydi. Felaketin ilk anlarından itibaren konuyu yakından takip eden ünlü isimler birbirleriyle ve takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaşımlarını sürdürdü. Tepkilerini kimi zaman sert kimi zamansa son derece duygusal bir şekilde gösteren isimlerden biri de Nurgül Yeşilçay oldu. Sözcü'de yer alan habere göre; maden işletmesinin sorumluluğunu kabul etmemesine kızan Yeşilçay, yaşanan büyük felaketle ilgili şu tweetleri attı.

- Para kazanmak icin öldürdük demiyolarda “sehit”lafi ediyolar

- “Dua edin dua edin”dualik durum mu kalmis?!!! niye dua edelim,neye dua edelim!!!hersey ortada. Allah sabir versin bol bol sabir!!!

- İclerinden biri cikip topunuzdan nefret ediyoruz sizi hic sevmiyoruz öldürmek icin daha naapalim bi bitmediniz dese de acikacik rahatlasalar