Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! "Birinci kattan atladım"

Ekranlara damga vuran Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Mert Ramazan Demir sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Demir yaptığı paylaşım ile takipçilerini ve hayranlarını korkuttu. İşte o paylaşım...

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! "Birinci kattan atladım" - Sayfa 1

Ekranlara damga vuran ‘Yalı Çapkını’ dizisinde hayat verdiği Ferit karakteriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Mert Ramazan Demir, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündemde olan ünlü isimlerden biri.

15
Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! "Birinci kattan atladım" - Sayfa 2

Aynı dizide başrolleri paylaştığı Afra Saraçoğlu ile yaşadığı inişli çıkışlı aşk ile de sık sık magazin gündemine düşüyor. En son ayrıldıkları öğrenilen çiften hayranlarına güzel haber gelmiş ve barıştıkları aynı evden çıkları görülmüştü.

25
Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! "Birinci kattan atladım" - Sayfa 3

Sosyal medya hesabını sık kullanan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den gelecek yeni kareleri hayranları ve takipçileri dört gözle beklerken ünlü oyuncudan korkutan bir paylaşım geldi.

35
Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir'den hayranlarını korkutan paylaşım! "Birinci kattan atladım" - Sayfa 4

Paylaştığı fotoğrafta ellerinde kan olduğu görülen ünlü oyuncu fotoğrafın altına, "birinci kattan camdan atladım" notu düştü.

45