Gündem
26 Eki 2015 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

Ünlü oyuncu çift 'kabare' kurdu!

Oyuncu çift 'Taşra Kabare'yle seyirci karşısına çıkıyor.

Oyuncular Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk kültür sanat alanında işler üretecek bir yapım merkezi kurdu. ‘Taşra Kabare’nin ilk projesi, eğlenceli bir oyun olan ‘Temizlik İşleri’ sahnede Cemal Toktaş, Nergis Öztürk, Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı, Onur Dikmen ve Serpil Göral’ı buluşturacak. Oyun 2 Kasım’da Moda Sahnesi’nde seyirci karşısına çıkıyor.

Cemal Toktaş’ın yazdığı ve Ali Altuğ’un yönettiği ‘Temizlik İşleri’ bilinmeyen bir zaman ve diyarda çok ünlü bir şahsiyetin evinde geçiyor. Oyun, evin temizlikçisinin başına gelen tuhaf ve komik olayları konu alıyor. Toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişini kendine has hicviyle eleştiren ‘Temizlik İşleri’, gerçeküstü olay akışıyla absürd komediye bürünerek seyirciye çok eğlenecekleri dakikalar vadediyor.


'Temizlik İşleri' ekibi

POP-CAZ-ALATURKA BİR KABARE!
Sinema ve dizi projeleriyle tanıdığımız Cemal Toktaş ile Nergis Öztürk, TRT1 dizisi ‘Böyle Bitmesin’de uzun süre rol arkadaşlığı yapmış, bir süre önce de yaşamlarını da birleştirmişti. İkilinin öncülüğünde kurulan ‘Taşra Kabare’ kökeni ‘geleneksele’ dayanan, içerisinde ‘kara güldürü’, ‘absürd’, ‘epik’ türlerini barındıran tiyatro oyunları, sinema filmleri, müzikli oyunlar, televizyon ve müzik projelerinin üretileceği ve geliştirileceği bir yapım merkezi olarak tasarlandı. İkili ‘Taşra Kabare’yi ‘arabesk-pop-caz-alaturka bir yapılanma’ olarak tanımlıyor ve kolektif bir yapıda, birlikte üretmeyi ilkesi saydıklarını belirtiyor.


Oyundan...



Biletleri Moda Sahnesi’nde ve www.modasahnesi.com üzerinden edinilebilecek olan oyun aynı zamanda, 12, 19 ve 26 Kasım tarihlerinde Sahne Pulchérie’de, 25 Kasım’da tekrar Moda Sahnesi’nde izlenebilecek.