Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 8

"PİYASADAN SİLİNME KORKUSU VARDI"

"Ama ben şimdi gençlerden gerçekten çok umutluyum" diyen Yanardağ "Bana ümit veriyorsunuz. Çünkü benim gençliğim zamanında bunları ortaya atmaya, paylaşmaya, birileriyle konuşmaya çok korkardık. Piyasadan silinme korkusu vardı." ifadelerini kullandı.

845
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 9

"DEĞİŞECEĞİNE İNANIYORUM"

 Yanardağ "Arkamızın sağlam olmaması bizi bazı endişelere sürüklerdi. Ama şimdi ben yeni nesille gerçekten çok gurur duyuyorum. Çünkü hiçbir şeyden ve hiç kimseden korkmuyorsunuz, cesursunuz ve attığınız adımın çok farkındasınız. O yüzden bu düzenin de genç insanlar sayesinde değişeceğine inanıyorum. Zaten halihazırda da değişiyor. " şeklinde konuştu.

945
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 10

"ARKASI SAĞLAM GÜÇLÜ ADIMLARI HAYATLARINA ALMIŞLAR"

"Eskiden bir elin parmaklarını geçmeyecek sinema yıldızları vardı" diyen Yanardağ "Bu kadınlar, yerlerini sağlamlaştırmak ve piyasadan silinmemek için kelli felli, arkası sağlam güçlü adımları hayatlarına almışlar. Şimdiki dönemde hiç öyle bir mecburiyetiniz yok çünkü artık kadınlar tek başına güçlü ve ayakları yere sağlam basıyor." dedi

1045
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 11

"ENSEST BİR HİKAYE ANLATIYORDU"

Yanardağ, “Çok zorlandığınız ya da tepki aldığınız bir sinema oyunu oldu mu?” sorusuna, “Çok uzun seneler önce ‘Dövme’ diye bir tiyatro oyununda rol aldım. Ensest bir hikâye anlatıyordu." dedi.

1145