Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 4

"HEPİMİZ ŞAHİT OLUYORUZ"

Yanardağ, sosyal medyada fenomen olan kişilerin sinemada başrolde yer aldığı eleştirisinde bulunarak, “Halbuki sinema bambaşka bir şey. Burada birkaç örneğin dışında çok kötü işlerin yapıldığına da hepimiz şahit oluyoruz. Ama yine de ben bunların uzun vadede sinemayı çok etkileyeceğini düşünmüyorum." dedi.

445
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 5

"YOK EDECEĞİNE İNANMIYORUM"

 Sözlerinin devamında Yanardağ "Çünkü bizim sinemamız gerçekten çok kaliteli ve çok iyi işler yapılıyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında festivallerde çok iyi temsil ediliyor. Çok değerli yönetmenlerimiz ve kıymetli oyuncularımız var. Popüler kültürün bunları yok edeceğine inanmıyorum” diye konuştu.

545
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 6

"ERKEK EGEMEN TOPLUMLARDA YAŞIYORUZ"

 “Kadın olmak sadece sinema sektöründe değil, bütün sektörlerde hatta dünyanın her yerinde çok zor” diyen Yanardağ "Çünkü biz maalesef erkek egemen toplumlarda yaşıyoruz, ülkemizde öyle. Birçok ülkede öyle, hatta dünyada kadın egemen toplum var mı, bilmiyorum." şeklinde konuştu.

645
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 7

"AHLAKSIZ TEKLİFE DE UĞRADIM"

Yanardağ "Bu da gerçekten kadının kendi kimliğini ortaya çıkarmak için bir savaş vermesine sebep oluyor. Ben de çok uzun yıllardır bu camianın içerisindeyim. Türlü türlü mobbinge, tacize, hatta ahlaksız teklife de uğradım. Bunlar tabii ki çok sevimsiz, hiçbir insanın başına gelmemesi gereken şeyler." dedi.

745