Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 2

Pandemi sürecinin her sektörü olduğu gibi sinema sektörünü de etkilediğini ifade eden Yanardağ, “Gerçekten çok kötü filmler var. İşin aslı artık sinemaya gittiğimizde seçim yapmak istediğimizde bir Türk filmi tercih etmiyoruz. Çünkü genelde o sinema salonuna girip çok kötü işler izleme olasılığımız çok yüksek." dedi.

245
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 3

"1-2 HAFTA VİZYONDA KALIYOR"

 Yanardağ "İyi işlerin dijital kanallarda yayınlanıyor olması ve izleyiciye daha kolay ulaşması da buna bir etken. Ama ben yine toparlayacağına inanıyorum çünkü yine güzel işler var ancak çok da görünür olmuyor, 1-2 hafta vizyonda kalıyor." ifadelerini kullandı.

345
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 4

"HEPİMİZ ŞAHİT OLUYORUZ"

Yanardağ, sosyal medyada fenomen olan kişilerin sinemada başrolde yer aldığı eleştirisinde bulunarak, “Halbuki sinema bambaşka bir şey. Burada birkaç örneğin dışında çok kötü işlerin yapıldığına da hepimiz şahit oluyoruz. Ama yine de ben bunların uzun vadede sinemayı çok etkileyeceğini düşünmüyorum." dedi.

445
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 5

"YOK EDECEĞİNE İNANMIYORUM"

 Sözlerinin devamında Yanardağ "Çünkü bizim sinemamız gerçekten çok kaliteli ve çok iyi işler yapılıyor. Hem yurt içi hem de yurt dışında festivallerde çok iyi temsil ediliyor. Çok değerli yönetmenlerimiz ve kıymetli oyuncularımız var. Popüler kültürün bunları yok edeceğine inanmıyorum” diye konuştu.

545