Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 13

"YANLIŞ ÜLKE OLDUĞUNA İNANIYORUM MALESEF"

Kızının oyunculuk yapmasını istemediğini ifade eden Yanardağ, “Doğru meslek ama yanlış ülke olduğuna inanıyorum maalesef. Telif hakları yasası halen gerçekleşmedi. Bu yasanın çıkmasını yıllarca bekleyen ve bunu göremeden vefat eden birçok büyük oyuncu abilerimiz, ablalarımız var." dedi.

1345
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 14

"MÜZİK PİYASASI BUNU BAŞARDI"

"İnsanlar yoksulluk içerisinde vefat ettiler" diyen Yanardağ "Onlar yoksulluk içerisinde bir şeylerle uğraşırken televizyonlarda sürekli onların oynadığı filmler dönüyor. Müzik piyasası bunu başardı ama sinema sektöründe maalesef böyle bir şey yok. Yeteneği olmasa da istemesi ve hedefine ilerlemesi çok önemli." şeklinde konuştu.

1445
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 15

"TANIDIĞINI TERCİH EDİYOR"

 Yanardağ "Gerçekten sadece Türkiye değil dünyada da bu var; sen çok donanımlısın yeteneklisin, aynı zamanda güzelsin, bu işi seviyorsun, castta iyi bir performans sergiledin ama yönetmen orada seçerken tanıdığı, tanıdığının tanıdığı, tanıdığının tanıdığının tanıdığını tercih ediyor" dedi.

1545
Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ'dan yıllar sonra gelen taciz itirafı: "Ahlaksız teklife..." - Sayfa 16

"BAŞARINLA EVDE OTURMAYA DEVAM EDİYORSUN"

Sözlerini sürdüren Yanardağ "Sen o yeteneğinle, başarınla evde oturmaya devam ediyorsun. Onun geleceği bir kişinin ağzından çıkacak iki kelimeye bakmamalı. O yüzden bu sektörde olmasını istemem” ifadelerini kullandı.

1645