Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 7

iPhone ve iPad gibi Apple cihazları, çekilen fotoğraf ve videoları otomatik olarak iCloud'a yükleyecek şekilde yapılandırılmıştır. Ancak bunu kapatabilirsiniz. Jorgie Porter, konu hakkında yorum yapmadı ancak arkadaşlarından biri, bu görüntülerin asla geniş çapta paylaşılmasının amaçlanmadığı ve Porter'ın çok üzüldüğünü söyledi.

733
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 8

Olayın polise rapor edilip edilmediği veya fotoğrafları yayınlayan web sitelerinden fotoğrafların kaldırılmasının istenip istenmediği belli değil. Internet üzerinden içeriği çekmek, bu tür materyallerin ne kadar hızlı çevrimiçi yayılması göz önüne alındığında ise imkansız.

833
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 9

En yeni Fappening kurbanları arasında Mikaela Hoover, Charissa Thompson ve Maria Kanellis gibi ünlüler var. Bu arada yaşananların Porter'ın bir arkadaşı tarafından yapıldığı iddiaları da var. Porter konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

933
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 10

Daha önceki sızdırmaları gerçekleştiren kişilerin alacağı ceza ise belli olmuştu. Federal mahkeme, FBI tarafından tutuklanan George Garofano, Edward Majerczyk, Ryan Collins ve Emilio Herrera’yı bilgisayar dolandırıcılığı ve kötüye kullanım yasasını ihlal etme gerekçesiyle göz altına almıştı ve Garofano suçunu geçtiğimiz gün itiraf etti.

1033