Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 3

JORGIE PORTER'IN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI İNTERNETTE Geçtiğimiz sene ünlü isimlerin iCloud hesapları çalınarak özel fotoğrafları sızdırılmıştı ve bu olay “Fappening skandalı” olarak adlandırılmıştı. Hackerlar, İngiliz aktris ve model Jorgie Porter'ın samimi resimleri ve videoları internette paylaştı.

333
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 4

30 yaşındaki yıldıza ait içerik, Fappening destanının bir parçası olarak tanınan web siteleri ve yetişkin sitelerinde yayınlandı.Raporlara göre, Porter karelerde +18 içerikli poz veriyor.

433
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 5

Fotoğraf ve videolar yedekleme amacıyla büyük olasılıkla buluta yüklendiğinden, içerikler Porter'ın iCloud hesabından çalındı. Geçmişte, birkaç ünlü kişiye ait yetişkin fotoğraflar ve videolar, iCloud ve Google hesapları saldırıya uğradıktan internete sızdırılmıştı.

533
Ünlü modele şok! Çıplak fotoğrafları ve videoları internete sızdı! - Sayfa 6

Bu davaların çoğunda, saldırılar, mağdurlara gönderilen ve kimlik doğrulama girişimi isteyen kimlik avı e-postalarına dayanıyordu. E-postalardaki bağlantılara tıklamak, meşru görünen, ancak kullanıcılar tarafından verilen bilgileri bilgisayar korsanlarına gönderen üçüncü taraf sunucularda barındırılan sitelere gidiyor.

633