Ünlü model metroda soyundu! - Sayfa 4

Kendini tamamen "savunmasız" hale getirmk için üzerinekileri çıkardığını söyleyen Lawrence, "Bir zamanlar güzellik standartlarına uymadığım için kendimden nefret ediyordum. Bu toplumun medya üzerinden bize dayattığı bir standart" dedi. Konuşmasında görünüşlerine aldırmaksızın bütün insanların eşit olduğunu söyleyen Lawrence herkese "Lütfen kendinizi olduğunuz gibi kabul edip bu şekilde sevin" dedi. Konuşmasını bitirdikten sonra da teşekkür edip elbisesini giydi ve metrodan indi.

441
Ünlü model metroda soyundu! - Sayfa 5

Iskra Lawrence, aynı gün akşam saatlerinde bu videoyu Instagram sayfasında paylaştı ve bu eylemi neden gerçekleştirdiğini de anlattı. Herkesin kendine özgü bir gücü olduğunu belirten Lawrence insanların açık fikirli olup birbirlerini yargılamadan, birbirlerini dinlemeyi öğrenerek bu özel gücü paylaşabileceğine inandığını belirtti.

541
Ünlü model metroda soyundu! - Sayfa 6

Lawrence'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bu video takipçilerinde de olumlu tepkiler aldı. Birçok kullanıcı "Ne kadar muhteşem. Bu mesajı çok sevdim "diyerek Lawrence'ın videosunu beğendiklerini belirtti.

641
Ünlü model metroda soyundu! - Sayfa 7

Bazıları da bu video aracılığıyla insanlara bakış açısını bir kez daha gözden geçirdiğini söyledi.

741