Reklam PR
11 Eyl 2013 01:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

ÜNLÜ İSİMLERİN GÜZELLİK SIRRI; KARADUT SUYU!

Uzmanlar, günde iki bardak karadut suyu ile yorgunluk ve halsizlik sorunun ortadan kalkacağını belirtiyor..

Konsantreden sulandırılarak değil, direkt meyveden sıkılarak elde edilen Elite Naturel meyve sularından Karadut Suyu, eklenmiş şeker, boya ve koruyucu gibi hiçbir katkı maddesi içermiyor.

Karadut suyu, Antosiyanin ve Flavonoid adı verilen çok güçlü bir antioksidanlar içeriyor. Ayrıca içinde C, B ve K vitamini, diyet lifi ve demir bulunuyor. İçerdiği güçlü antioksidanlar, serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendirir. Flavonoidler sayesinde kalbi koruyucu, yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunmaktadır.

KARADUT SUYUNUN FAYDALARI

Kronik gastrit ve hepatit tedavisinde kullanılabilir. Kanı temizler, anemi hastalarına tavsiye edilir. Halsizliği, aşırı yorgunluğu giderir. Baş dönmesi, uykusuzluk ve kalp çarpıntısına iyi gelir. Karadut, içerdiği kalsiyum, demir, B1, B2 ve C vitamini sayesinde tam bir vitamin deposu. Sürekli yorgunluktan şikayet eden insanlar için karadut, son derece faydalıdır. Kişi kendini daha enerjik daha dirençli hisseder. Karadut tam bir antioksidan deposudur, bu yüzden güçlü bir bağışıklık sistemine kavuşursunuz. Yaşlanmayı geciktirici etkisi vardır. Kabızlık sorunu yaşıyorsanız karadut bire bir gelecektir.

ETİKETLER
#karadut #gastrit