Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 3

Daily Star, merak edilen kulübün detaylarını ve üyelik sürecini yazdı. Gazete, kulübün genel müdürü olan 40 yaşındaki Robert Artés ile konuştu.

313
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 4

BAŞVURU YAPMAK İÇİN GEREKENLERİ AÇIKLADI

Artes, SNCTM’nin dünyanın en seçkin özel kulüplerinden biri haline geldiğini vurgularken, “Onu bu kadar özel yapan şey başvuru sürecidir” dedi. Kulübün genel müdürü, yalnızca bir etkinlik için bile konuklardan başvuru formu ve fotoğraf aldıklarını daha sonra ise başvuruların konsey tarafından incelendiğini söyledi.

413
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 5

Artes, “Başvuru sahipleri, gecelik giriş veya üyelik satın almaya davet edilmek için SNCTM’nin profesyonel, itibarlı ve estetik kriterlerini karşılamalıdır.” ifadelerinde bulunurken, bir gecelik bir katılım için bile bir erkeğin en az 12 bin 500 doları (yaklaşık 205 bin TL) gözden çıkarması gerektiğini söyledi.

513
Ünlü isimlerin de üyesi olduğu seks kulübü ifşa oldu: Üyelik fiyatları 1 milyon dolara kadar çıkıyor - Sayfa 6

ÜCRET BİR MİLYON DOLARA KADAR ÇIKABİLİYOR

Seks kulübünde ayrıcalıklı olmak isteyenler için ise 20 kişiye sunulan Dominus üyeliği bulunuyor. Bu üyeliğin bedeli ise 75 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 200 bin TL. Eğer, ‘ben en üst düzey üyelik istiyorum.” diyorsanız ise bir kerelik 1 milyon dolar gibi bir ücret ödeyerek Violet Key üyeliği de alınabiliyor.

613